YRITYKSILLE

 

 

Työhyvinvointi on monen tärkeän tekijän summa, jonka parantamisen ja ylläpitämisen eteen jokaisen täytyy toimia. Hyvinvoiva työntekijä on motivoitunut ja innostunut työstään sekä, kestää paremmin painetta ja stressiä.

 

Järjestämme yrityksille räätälöityjä henkilöstön työhyvinvointia ja -kykyä parantavia paketteja liikunnan keinoin. Työhyvinvointi näkyy yrityksessäsi parempana työpanoksena, tuottavuutena sekä vähentyneinä sairaspoissaoloina. Ole mukana edistämässä henkilöstösi työhyvinvointia parantaen samalla yhteisöllisyyttä.

 

Säännöllinen liikunta vahvistaa sekä fyysisiä että psyykkisiä voimavaroja ja sillä on suuri merkitys työ- ja toimintakykyä heikentävien sairauksien ennaltaehkäisyssä ja hoidossa. Säännöllisen liikunnan on myös todettu vähentävän stressiä sekä parantavan huomattavasti unenlaatua. Me tarjoamme monipuolisia ja kokonaisvaltaisia valmennuskokonaisuuksia, kaikille iästä tai kunnosta riippumatta. 

 

Työskentelemme päivittäin toimintakyvyn ja terveyden edistämisen parissa. Työhyvinvointia täytyy aktiivisesti ylläpitää ja siksi tarjoamme yrityksille omia säännöllisiä treenivuoroja ammattitaitoisen valmentajan läsnäollessa. Tarjoa siis henkilöstöllesi mahdollisuus palautua paremmin ja saada vastapainoa työn kuormitukselle.

KYSY TARJOUS;

Mahdollisuuksia on monia, esimerkiksi varata teille syyskaudeksi viikottainen oma räätälöity tunti, tai vaikka tyhy-päivä.

info@crossfitkouvola.com

©2019 by CrossFit Kouvola

CrossFit® is a registered trademark of CrossFit Inc.

CrossFit® on CrossFit Inc:n rekisteröimä tavaramerkki.